Trouwen in de omgeving van Wijk bij Duurstede

Ontdek deze trouwlocaties in de omgeving van Wijk bij Duurstede

Bekijk onze locaties

Dromen jullie van een sprookjesachtige bruiloft in een historische omgeving? Dan is trouwen in Wijk bij Duurstede de perfecte keuze. Bij Swijnenburg bieden we prachtige locaties en uitzonderlijke service om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Alle drie de locaties liggen op een steenworp afstand van Wijk bij Duurstede.

Wijk bij Duurstede is een pittoresk stadje met een rijke geschiedenis en een charmante ambiance. Onze trouwlocaties, gelegen in de nabijheid van dit prachtige stadje, stralen de romantiek en authenticiteit uit die jullie speciale dag verdient. Denk aan historische kastelen, betoverende landhuizen en uitgestrekte tuinen, waar jullie liefde centraal staat.

Locaties

Op slechts 10 kilometer afstand van Wijk bij Duurstede ligt het prachtig gelegen Buitenplaats Amerongen. De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen, is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Op 13 kilometer van Wijk bij Duurstede vandaan, gelegen in Driebergen-Rijsenburg, ligt Buitenplaats Sparrendaal. Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen- en buiten trouwmogelijkheden biedt. 

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Dit statige 16e-eeuwse kasteel ligt op 21 kilometer afstand van Wijk bij Duurstede. Het kasteel is omringd door een prachtig park en biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Huis Scherpenzeel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Perfecte service en onvergetelijke herinneringen
Bij Swijnenburg draait alles om jullie. Onze professionele en enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie grote dag. Voor catering, decoratie en muziek werken we samen met betrouwbare partners die dit voor jullie kunnen verzorgen. Zo nemen wij alle zorgen uit handen en creëren samen met jullie de bruiloft van jullie dromen op een trouwlocatie bij Wijk bij Duurstede.

Ontdek de magie van Swijnenburg
Zien jullie jezelf al trouwen in een van onze prachtige trouwlocaties in de buurt van Wijk bij Duurstede? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van trouwen bij Wijk bij Duurstede. Bij Swijnenburg zorgen we ervoor dat jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt. Laat ons jullie helpen om van jullie droombruiloft werkelijkheid te maken.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp