Bruiloft

Floor en Wouter

Jubileum

Meneer en mevrouw Patijn

Feest

Judie en Marije

Meneer en mevrouw Patijn kijken terug op een buitengewoon geslaagd feest. Op 3 juni vierden zij namelijk hun huwelijksjubileum op Buitenplaats Amerongen. ”De ontvangst en bediening door de staf waren hartelijk en behulpzaam. Het diner was van uitstekende kwaliteit en ook de voorbereidingen zijn vlot. Alles is professioneel verlopen met een de goede overdracht aan de uitvoerders op de dag zelf.”

Meneer en mevrouw Patijn hadden specifieke wensen voor hun huwelijksjubileum. Een bijzondere omgeving, met goede service en eten en drinken van top niveau. Er waren 110 personen aanwezig bij het huwelijksjubileum van meneer en mevrouw Patijn op Buitenplaats Amerongen. In samenwerking met Buitenplaats Amerongen is er een mooie invulling van het huwelijksjubileum tot stand gekomen. Meneer Patijn: ”Er was een ontvangst met een mini high tea gevolgd door een toneelvoorstelling. Aansluitend was er een Champagne toost en een uitgeserveerd drie gangen diner.”

Kortom: een geslaagd feest, mogelijk gemaakt door een gastvrije ontvangst, volgens meneer en mevrouw Patijn! ”Hartelijk dank hiervoor!” Aldus meneer en mevrouw Patijn.

Zijn jullie benieuwd hoe jullie jubileum er bij SWIJNENBURG | meet & celebrate uit zou kunnen zien? Lees dan de verhalen van anderen die jullie voorgingen en kom langs voor een bezoekje!