Kennismaken met Anne Maartje

Sales medewerker

In september 2019 vond op Buitenplaats Amerongen het huwelijk van Anne Maartje en haar man plaats. Drie jaar later werkt ze op haar trouwlocatie. Sinds juli maakt Anne Maartje namelijk deel uit van ons salesteam. “Toen der tijd was Lieke mijn contactpersoon en drie jaar later kwamen wij weer in gesprek. Ik gaf aan veel interesse te hebben in de sales functie en de rest is geschiedenis.” Anne Maartje vertelt dat zij op zoek was naar een sales functie waarbij ze prachtige producten mag verkopen, mensen een mooie ervaring wil meegeven en waar klantcontact centraal staat. Dat is wat haar zo erg aansprak binnen Swijnenburg.

Ondernemersgezin

Anne Maartje komt uit een ondernemers gezin werkzaam in de toerismebranche, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan met hospitality en klantcontact. “De kennis die ik in deze branche heb opgedaan kan ik goed toepassen binnen mijn functie bij Swijnenburg waar het contact met mensen uiteraard centraal staat. Daarnaast heb ik hier mijn eigen huwelijk gevierd. Hierdoor kan ik mij helemaal inleven in hoe onze gasten en toekomstige bruidsparen zich voelen en wat zij belangrijk vinden voor hun grote dag. Ik kan vanuit beide perspectieven meekijken en meedenken en ik merk dat dat heel waardevol is in mijn werk.”

Ontwikkeling

Na haar afstuderen heeft Anne Maartje in verschillende sectoren gewerkt, maar een functie in de hospitality bleef toch altijd wel kriebelen. Het is dan ook niet gek dat ze bij Swijnenburg terecht kwam. Anne Maartje is erg gedreven en leergierig en staat dan ook te popelen om haar enthousiasme voor Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal aan toekomstige bruidsparen en zakelijke klanten over te dragen. Momenteel leert ze hiervoor alle fijne kneepjes van het vak.

Gemiddelde werkdag

Als er aan Anne Maartje gevraagd wordt hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet, reageert ze: “Een gemiddelde werkdag bestaat eigenlijk niet, want het werk is zo afwisselend. Wij zijn het gezicht vanaf het eerste contactmoment met een bruidspaar tot na hun bruiloft. Wij helpen hen met alle vragen die ze hebben en daar zit veel afwisseling in.” Daarnaast organiseren zakelijke klanten ook evenementen bij Swijnenburg, die zij ook begeleidt. Van een locatiebezoek en een detailafspraak tot het nabellen na het feest of evenement, het valt allemaal binnen de functie van Anne Maartje. Als aan haar gevraagd wordt naar haar favoriete moment van de dag dan reageert ze: “Het geeft zo’n kick van voldoening wanneer mensen kiezen voor één van onze locaties. Dat is waar je al die tijd naar toe werkt en waaruit ik de meeste energie haal.”

In de toekomst wil Anne Maartje zich nog beter ontwikkelen binnen haar sales functie en haar team. “Met mijn team iets opbouwen, samen ergens naar toe werken en als team dan een doel bereiken, dat vind ik heel erg leuk!”

Team Swijnenburg Sales Whatsapp