Herfst bruiloft bij Swijnenburg

Bekijk onze locaties

De herfst biedt een prachtig decor voor een bruiloft, met warme kleuren en een intieme sfeer. Bij Swijnenburg hebben we drie unieke trouwlocaties die perfect zijn voor een onvergetelijke herfstbruiloft. Onze locaties bieden veelzijdige ruimtes voor ceremonies, diners en feesten, en zijn ideaal voor een bruiloft in het herfstseizoen. Ontdek de mogelijkheden en laat jullie inspireren door de charme van dit seizoen.

Locaties

Buitenplaats Amerongen, nabij Utrecht, is een idyllische plek voor een herfstbruiloft. De 18e-eeuwse tuinen en historische bijgebouwen komen prachtig tot hun recht in de herfst. De warme kleuren van de bladeren en de historische charme van de locatie creëren een sfeervolle setting. Wat Buitenplaats Amerongen uniek maakt, is de mogelijkheid om verschillende delen van jullie bruiloft in diverse gebouwen op het landgoed te organiseren. De prachtige herfstbladeren en het sfeervolle licht maken deze locatie perfect voor romantische foto’s.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

In Driebergen-Rijsenburg ligt Buitenplaats Sparrendaal, een exclusieve locatie die klassieke charme combineert met moderne faciliteiten. De prachtige parktuin en het stijlvolle landhuis zijn ideaal voor een herfstbruiloft. De gehele dag kan plaatsvinden in de verschillende ruimtes van het landhuis, dat exclusief voor jullie en jullie gasten beschikbaar is. Elke kamer heeft een andere sfeer, waardoor de ceremonie, het diner en het feest elk een unieke ambiance krijgen. De herfstkleuren in de parktuin en de warme binnenruimtes creëren een intieme en gezellige sfeer. Stel je voor dat jullie gasten jullie uitzwaaien met sterretjes in de hand, wat perfect past bij de herfstsfeer. 

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Huis Scherpenzeel, een 16e-eeuws wit kasteel omringd door een schitterend park, biedt een intieme en exclusieve setting voor een herfstbruiloft. De statige uitstraling van het kasteel en de warme herfstkleuren in het park zorgen voor een bijzondere sfeer. Jullie kunnen de ceremonie, het diner en het feest allemaal binnen het kasteel organiseren, met verschillende sfeervolle ruimtes die perfect passen bij de herfst. Herfstbloemen en decoraties kunnen zorgen voor een extra warme sfeer en de historische setting maakt jullie dag nog specialer. De combinatie van het prachtige park en de statige binnenruimtes biedt een unieke achtergrond voor een herfstbruiloft.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Een droombruiloft in het herfstseizoen

Bij Swijnenburg helpen we jullie graag met het organiseren van een droombruiloft in het herfstseizoen. Ook op culinair gebied bieden wij een unieke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke herfstgerechten met seizoensgebonden ingrediënten en rijke smaken die jullie gasten zullen verrassen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke herfstgerechten met seizoensgebonden ingrediënten en rijke smaken die jullie gasten zullen verrassen. Daarnaast serveren we bijpassende wijnen en andere drankjes die de herfst nog specialer maken.

Plan jullie locatiebezoek

Swijnenburg is goed te bereiken, biedt veel parkeergelegenheid en ligt centraal in het land. Plan een locatiebezoek en neem contact met ons op. Maak jullie herfstbruiloft onvergetelijk met een van onze prachtige locaties. Wij helpen jullie graag met het organiseren van een droombruiloft in het herfstseizoen, waarbij alles van begin tot eind perfect wordt verzorgd.

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp