Open Trouwlocatie Route

Willen jullie een dag lang binnenlopen bij jullie favoriete trouwlocaties? Dat kan tijdens de Open Trouwlocatie route. Proef de sfeer (en de hapjes)!

Bekijk onze locaties
Wat is de Open Trouwlocatie Route?

De Open Trouwlocatie Route is een initiatief van Toptrouwlocaties.nl. Er wordt vijf keer per jaar een open dag voor aanstaande bruidsparen georganiseerd. Jullie kunnen langs bij zo’n 175 trouwlocaties in Nederland. Waag een dansje in romantische balzalen, verdwaal in weelderige tuinen en ervaar de schoonheid van statige kastelen. De ideale manier om te ontdekken welke locatie het beste bij jullie past.

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Hoe werkt de Open Trouwlocatie Route?

De Open Trouwlocatie Route geeft jullie de kans om verschillende trouwlocaties in Nederland te bezoeken op één dag. Welke dat zijn? Dat bepalen jullie zelf! Maak een lijstje van jullie favoriete locaties. Reserveer vervolgens een rondleiding op Opentoptrouwlocatieroute.nl. Stippel een route uit en rijden maar! Jullie krijgen op elke locatie een rondleiding, proeven de sfeer en krijgen meer informatie over de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen van de Open Trouwlocatie Route?

  • Vrijblijvende deelname: Deelname aan de Open Trouwlocatie Route is gratis. Het is heel vrijblijvend en ongedwongen.
  • Breed aanbod: Er doen zo’n 175 trouwlocaties mee uit heel Nederland. Van kastelen tot landgoederen. Ook wij openen onze deuren!
  • Inspiratie opdoen: Wat is er leuker dan inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Je kunt niet alleen de locaties zelf bekijken, maar ook mogelijke diner- en ceremonieopstellingen bijvoorbeeld.
  • Informatie en advies: Natuurlijk mogen jullie zelf rondkijken, maar wij zijn ook aanwezig om jullie vragen te beantwoorden.
  • Flexibel dagprogramma: Bepaal zelf welke locaties jullie willen bezoeken en stel jullie eigen dagprogramma samen. Alles is mogelijk!

Kunnen we ook bij Swijnenburg langs?

Natuurlijk verwelkomen wij jullie graag op Buitenplaats Sparrendaal, Buitenplaats Amerongen en Huis Scherpenzeel. Wij openen elk jaar onze deuren tijdens de Open Trouwlocatie Route. Het grote voordeel? Onze trouwlocaties liggen dichtbij elkaar. Je kunt ze makkelijk in één dag bezoeken.

We ontvangen jullie met een glaasje prosecco. Jullie verloving is het immers waard om op te proosten! Vervolgens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een groepsrondleiding en/of zelf rond te kijken. Elke ruimte is omgetoverd tot een sprookjesbruiloft. Jullie krijgen een beeld van buiten-, diner- en ceremonieopstellingen. Ook pakken we uit met bloemenpracht en zoetigheden. Dat is pas écht sfeer proeven: figuurlijk en letterlijk!

Zien jullie jezelf trouwen op een van onze locaties? We vinden het een eer om jullie grote dag te mogen hosten! Laten we jullie wensen verder uitwerken. We horen graag van jullie!

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp