Onze trouwlocaties bij Married at First Sight

Heb jij onze locaties al gespot?

Bekijk onze locaties

Married at First Sight is weer van start! Eén van de populairste datingprogramma’s waarin men, door experts, ‘blind’ wordt gekoppeld aan een potentiële match en daarmee op dag één het huwelijksbootje instapt. Er wordt ook dit jaar weer getrouwd op onze locaties Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om te zien op RTL om 20.30u. Ook te bekijken op Videoland.

Locaties bij Married at First Sight

Onze trouwlocatie bij Kasteel Amerongen is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Dankzij de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed de ideale locatie om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance. Deze locatie van Married At First Sight, Buitenplaats Amerongen, biedt de perfecte setting voor jullie romantische bruiloft.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis Buitenplaats Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

Trouwen bij Swijnenburg

Trouwen op de locaties van Married at First Sight, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal of onze andere trouwlocatie Huis Scherpenzeel, staat voor een onvergetelijke dag waarin wij er alles aan doen om het voor jullie als bruidspaar en jullie gasten tot in de finesses te laten slagen!

Onze landgoederen zijn officiële trouwlocaties en bieden vele mooie plekken om elkaar trouw te beloven. Willen jullie een intieme ceremonie of een ceremonie met al jullie familie en vrienden? Onze locaties van Married At First Sight zijn omringd door prachtige landgoederen, tuinen en parken waardoor buiten trouwen uitermate geschikt is. Er zijn vele mogelijkheden waarover we jullie graag meer vertellen.

We ontzorgen jullie graag volledig dus van ontvangst, borrel en diner tot feest kunnen jullie bij ons terecht voor de culinaire invulling. We vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk kunnen voelen! Met een gedreven team van professionals staan we voor jullie klaar. Neem gerust contact met ons op.

 

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp