Jullie winter wedding bij Swijnenburg

Bekijk onze locaties

Stel je een winterbruiloft voor: fonkelende lichtjes, een warme sfeer en een landschap dat glinstert onder een deken van sneeuw. Bij Swijnenburg bieden we de perfecte setting voor een winterbruiloft die recht uit een sprookje lijkt te komen. Onze drie betoverende locaties – Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel – zijn ideaal om jullie winterse droomdag werkelijkheid te maken.

Onze trouwlocaties

In het hart van Utrecht ligt Buitenplaats Amerongen, een idyllische trouwlocatie. De historische panden, het Koetshuis en het Poortgebouw bieden een warme en uitnodigende sfeer voor jullie winterbruiloft. Denk aan een ceremonie in het Koetshuis, gevolgd door een receptie met glühwein en warme chocolademelk in het sfeervolle Poortgebouw. Het kasteel en de tuinen zorgen voor een schilderachtig decor, perfect voor sprookjesachtige trouwfoto’s.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
Geef je winterbruiloft leuke decoratie zoals een kerstboom

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg straalt in de winter een bijzondere elegantie uit. De prachtige salon, lounge en de bar op de bel-etage bieden een warme, uitnodigende ambiance voor jullie winterse viering. De grote raampartijen bieden uitzicht op een serene, wit besneeuwde parktuin, wat zorgt voor een magisch contrast met de gezellige, warme binnenruimtes. Boven dineren jullie met vrienden en familie in de prachtig gedecoreerde Raadzaal om daarna de prachtige dag af te sluiten met een spetterend feest. Met moderne gemakken en historische charme is Sparrendaal de perfecte locatie voor een winterbruiloft vol luxe en romantiek.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal

Huis Scherpenzeel, met zijn indrukwekkende witte kasteel en schilderachtige park, is een winterwonderland op zich. De sfeervolle kamers, zoals de Salon, Lounge en Parkkamer, zijn ideaal voor een intieme ceremonie en receptie. Grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op het winterse landschap, terwijl binnen de knusse sfeer en warme inrichting jullie gasten verwelkomen. Stel je voor dat je trouwt in een met kaarsen verlichte salon, terwijl de sneeuw zachtjes buiten valt – een betoverend tafereel.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Jullie winter bruiloft bij Swijnenburg

Een winterbruiloft bij Swijnenburg is een unieke ervaring, gevuld met romantiek en warmte. De knusse interieurs van onze locaties zorgen voor een intieme sfeer, perfect voor gezellige momenten met dierbaren. De sfeervolle verlichting en decoraties brengen een magische ambiance die je nergens anders zult vinden. Daarnaast biedt het winterse landschap een prachtig, sprookjesachtig decor voor jullie trouwfoto’s.

Plan jullie locatiebezoek

De kortere winterdagen dragen bij aan de intieme sfeer, met mogelijkheden voor ceremonies bij kaarslicht en recepties in prachtig verlichte ruimtes. Elke locatie heeft zijn eigen charme en unieke mogelijkheden om jullie winterbruiloft tot een onvergetelijke ervaring te maken. Laat de magie van een winter wedding bij Swijnenburg jullie droomdag werkelijkheid maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jullie sprookjesbruiloft te plannen.

Zijn jullie enthousiast?
Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Maak vrijblijvend zelf een offerte voor jullie huwelijksdag.
Maak een offerte

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp