De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden

Jullie zomer bruiloft bij Swijnenburg

Bekijk onze locaties

De zomer is de perfecte tijd voor een bruiloft: de zon schijnt, de dagen zijn langer en de natuur staat in volle bloei. Bij Swijnenburg begrijpen we hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Daarom bieden we drie unieke locaties aan die elk een prachtige achtergrond vormen voor jullie zomerbruiloft. Of jullie nu kiezen voor Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal of Huis Scherpenzeel, een zomerbruiloft bij Swijnenburg belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Onze trouwlocaties

Gelegen in de buurt van Utrecht, biedt Buitenplaats Amerongen een idyllische setting voor een zomer bruiloft. De prachtige 18e-eeuwse tuinen en historische bijgebouwen, het Koetshuis en het Poortgebouw, vormen het perfecte decor voor jullie grote dag. De uitgestrekte gazons en stretchtent zijn ideaal voor een buitenceremonie of een diner onder de sterrenhemel. De terrassen bieden de perfecte plek voor de toost, taart en borrel. Dankzij de zomertemperaturen kunnen jullie en jullie gasten volop genieten van de sfeervolle buitenruimtes, terwijl de zon langzaam ondergaat.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen
De locaties van Swijnenburg bieden prachtige ruimtes aan om te trouwen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om buiten jullie ceremonie te houden

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg combineert historische charme met moderne faciliteiten. De grote salon op de bel-etage is stijlvol ingericht en biedt met openslaande deuren toegang tot het terras en de parktuin. Hier kunnen jullie en jullie gasten genieten van een zomerse borrel met uitzicht op de prachtig onderhouden tuin. De royale parktuin, compleet met grasvelden en waterpartijen, biedt volop mogelijkheden voor een romantische ceremonie in de open lucht. Een zomerse bruiloft op Buitenplaats Sparrendaal staat garant voor een onvergetelijke dag samen met al jullie vrienden en familie.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Huis Scherpenzeel, met zijn indrukwekkende witte kasteel en omringende park, is de perfecte locatie voor een intieme en exclusieve zomer bruiloft. De Salon, Lounge en Parkkamer bieden een sfeervolle ambiance voor jullie ceremonie en receptie. De grote ramen in ruimtes zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op het park. Jullie kunnen ook kiezen voor een ceremonie in het schitterende park, omringd door eeuwenoude bomen en bloeiende bloemen. De tuinen en groene landschappen bieden een prachtige achtergrond voor jullie trouwfoto’s, wat zorgt voor een magische sfeer die jullie bruiloft onvergetelijk maakt.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Trouwen in de zomer bij Swijnenburg

Bij Swijnenburg staan wij voor jullie klaar om samen met jullie, jullie een onvergetelijke dag te creëren. Geniet van de warme zonnestralen tijdens een buitenceremonie en van de borrel op een van de prachtige terrassen. De combinatie van prachtige historische locaties en de bloeiende natuur maakt een zomer bruiloft bij Swijnenburg tot een unieke en sprookjesachtige ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jullie droombruiloft te plannen.

Plan jullie locatiebezoek

Swijnenburg is goed te bereiken, biedt veel parkeergelegenheid en ligt centraal in het land. Plan een locatiebezoek en neem contact met ons op. Maak jullie zomerse bruiloft onvergetelijk op een van onze prachtige locaties. Wij helpen jullie graag met het organiseren van een droombruiloft in de zomer waarbij alles van begin tot eind perfect wordt verzorgd.

Zijn jullie enthousiast?
Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Maak vrijblijvend zelf een offerte voor jullie huwelijksdag.
Maak een offerte

Ervaringen

We ontmoeten jullie graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen jullie graag om van jullie dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Whatsapp