Landelijke trouwlocatie

Dromen jullie van een bruiloft omgeven door de serene schoonheid van de natuur? Ontdek de perfecte landelijke trouwlocatie in Nederland, waar een idyllisch landschap en rustieke charme samenkomen.

Bekijk onze locaties
Landelijke trouwlocaties in Nederland

Zie jij jezelf trouwen in een groene omgeving? Dan is een landelijke trouwlocatie een must voor jullie. Het staat bol van de natuurlijke schoonheid. Een landelijke trouwlocatie biedt een romantische achtergrond voor jullie huwelijk. Denk bijvoorbeeld aan statige landhuizen, weelderige tuinen of idyllische kastelen.

Bij Swijnenburg bieden wij drie landelijke trouwlocaties: Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel. Elk uniek, maar met hetzelfde natuurlijke decor. Vier jullie bruiloft in de natuur!

Iedereen moet zich af en toe vorstelijk kunnen voelen.

Locaties

De buitenplaats is de perfecte locatie als jullie en jullie gezelschap de hele dag willen genieten op één en dezelfde locatie. Door de historische gebouwen en mogelijkheden om zowel binnen als buiten te trouwen is het landgoed uitermate geschikt om de hele dag te vertoeven in een prachtige ambiance.

Trouwen op Buitenplaats Amerongen

Het landhuis heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die prachtig gedecoreerd zijn. Aan de achterzijde van het huis is een grote parktuin gelegen waardoor het sfeervolle landgoed perfecte binnen en buiten trouwmogelijkheden biedt. Daarnaast is de buitenplaats voor één dag exclusief voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen op Buitenplaats Sparrendaal
Huis Scherpenzeel is onderdeel van Swijnenburg en zet zich in voor evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en uitvaarten

Het statige 16-eeuwse kasteel, omringd door een prachtig park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Dit historische kasteel is smaakvol ingericht en dient als de perfecte locatie voor een intieme bruiloft voor jullie en jullie gezelschap.

Trouwen in Huis Scherpenzeel

Binnen of buiten trouwen

Op onze landelijke trouwlocaties kun je zowel binnen als buiten trouwen. Onze locaties worden omgeven door prachtige kasteel- of parktuinen met vijvers, loofbomen en een uitgestrekt gazon. Je trouwt dus sowieso ín of met uitzicht óp de natuur. Is het weer twijfelachtig? Op Buitenplaats Amerongen beschikken wij over een paviljoen tent, zodat jullie droog kunnen staan. Maar dat is ook fijn op zinderende zomerdagen.

Natuurlijke bruidsreportages

Genieten van de natuur doe je niet alleen óp jullie dag, maar ook daarna. Misschien gaat er veel aan je voorbij. Des te leuker is om later de beelden terug te kijken. Wat dacht je van bruidsreportages voor een klassiek kasteel? Uitgestrekt landgoed? Of bloeiende tuin? Laat de omgeving vereeuwigen op beeld! Je zult je toekomstige zelf dankbaar zijn.

Trouwen kasteel

Ontspannen en intiem

Wat vinden jullie het belangrijkste op jullie trouwdag? Een moeilijke vraag, maar belangrijk om over na te denken. Veel bruidsparen hechten waarde aan de sfeer. Het moet wel goed voelen. Een landelijke trouwlocatie creëert de perfecte setting voor een ontspannen, intieme sfeer. Even weg van de drukte. Maar niet volledig in the middle of nowhere.

Onze trouwlocaties hebben een rustige, maar toch centrale ligging in Nederland. Zo is het voor iedereen makkelijk aan te rijden. Wist je dat je onze landelijke trouwlocatie voor jezelf hebt? Daardoor komen jullie geen ongenode gasten of nieuwsgierige blikken tegen. Dat voegt een stukje privacy toe aan jullie bruiloft, die veel bruidsparen als prettig ervaren.

Tot in de (taart)puntjes

Kies je voor één van onze landelijke trouwlocaties, dan kies je voor volledige ontzorging. Wij regelen alles tot in de (taart)puntjes. Van styling tot overnachting. Een landelijke trouwlocatie vormt het decor. Maar de rest ligt open. Jullie kiezen zelf hoe jullie ideale trouwdag eruitziet. Eenvoudig en knus? Of luxe en uitgebreid? Jullie dag staat in het teken van jullie. Daarom bewegen wij graag met jullie wensen mee!

Benieuwd naar onze landelijke trouwlocaties in Amerongen, Driebergen of Scherpenzeel? Proef de sfeer tijdens een locatiebezoek. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

We willen u 100% ontzorgen en laten uw wensen leidend zijn in alles wat wij doen.

Ervaringen

We ontmoeten u graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Team Swijnenburg Sales Whatsapp