Bruidsfotografie en videografie

FROUKJE VERNOOIJ | www.froukjevernooij.nl

Froukje Vernooij heeft een documentaire fotografie stijl met oog voor detail en emotie. De reportages zijn een combinatie van momenten, niet geposeerde portretten van jullie en jullie gasten, overzichten en de details om het hele verhaal van jullie dag te vertellen. De fotosessie is ontspannen en minimaal geregisseerd, zo is er echt contact tussen jullie en zijn de foto’s tijdloos. Kosten voor 6 uur: €1.295,00. Ook een online galerie met wachtwoord is standaard in de prijs inbegrepen. Informeer bij ons voor een kortingsvoucher voor een nog mooier album!

SASSEN EN VERSTRAATEN | www.sassen-verstraaten.nl

Ellen Sassen en Marco Verstraaten fotograferen al ruim tien jaar samen en zijn echte trendsetters in de trouwfotografie. Deze professionals maken gestileerde portretten, maar vertellen met hun foto’s ook het verhaal van de trouwdag. Voor trouwreportages met veel stijl en een tikje lef. Iedereen die bij ons trouwt bieden zij een gratis fotosessie in hun fotostudio aan. Je feestavond beginnen met een slideshow van de foto’s van overdag? Een prachtig, handgebonden fotoalbum? Een mini-studio voor al jullie feestgasten? Het is allemaal mogelijk. Kosten voor 4 uur, vanaf: 1.375,00

BRUIDBEELD | www.bruidbeeld.nl

Bruidbeeld houdt van een journalistieke benadering en biedt de mogelijkheid zowel foto als video onder een dak onder te brengen. Niets geënsceneerd, over-geposeerd of kunstmatig. Jullie dag bestaat uit momenten en aan ons de taak om deze momenten in al haar schoonheid vast te leggen. Een bruiloft vastleggen zit hem voor ons dan ook in de kracht van eenvoud. Geen poes pas, niets dat afleidt, gewoon volgen, de momenten lezen en vooral dicht bij de essentie van jullie dag blijven.

Wat wij willen maken is klassiek genoeg om de tand des tijds te doorstaan en eigenzinnig genoeg om een sterk authentiek verhaal te creëren.

Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid noemen wij dat. Kosten voor foto en video vanaf 4.250,00 (9 uurs pakket).

TROUWEN MET THOMAS | www.trouwenmetthomas.nl

Een gekke naam, maar niets is minder waar. ‘Jullie gaan trouwen en ik ben er ook bij’, aldus Thomas. Thomas is altijd op zoek naar het juiste licht en als dat er niet is, zorgt hij ervoor dat het wordt gecreëerd. De mooiste momenten van jullie trouwdag worden zo puur mogelijk door hem vastgelegd. Onopvallend opgaan in jullie gasten om zo toe te kunnen slaan wanneer er iets tof gebeurt. De fotografie van Thomas in twee woorden: Epic en herbeleven! Kosten voor 8 uur, vanaf €1649,00.

BRUILOFTZUIL | FOTOKIST | FOTOSPIEGEL | www.bruiloftzuil.nl

Weg met het ouderwetse gastenboek. Uw gasten spreken tijdens de receptie en / of feest een videoboodschap in op de bruiloftzuil. Na afloop van het feest komen alle felicitaties op een USB die jullie binnen 2 weken per post ontvangen. Zo zien jullie alle felicitaties en berichten op de televisie en computer. Een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag.

Met de Fotokist kunnen gasten een foto maken en direct als bedankje mee naar huis nemen. Laat je gasten helemaal uitleven tijdens jullie feest en maak gebruik van de verkleedkist of de babbelballon om de foto nog leuker te maken.

Een spiegel maar dan anders. De kan namelijk foto’s maken en printen!  Gefotografeerd van top tot teen en direct afdrukken!

  • Kosten Bruiloftzuil: €240,- incl. transport en USB met alle filmpjes
  • Kosten Fotokist: €395,- incl.  transport, 300 afdrukken, persoonlijk kader, en USB stick met alle foto’s voor de gehele duur van je feest.
  • Kosten Fotospiegel: €545,- inclusief transport, persoonlijk kader, studio flitser, onbeperkt afdrukken en USB stick met alle foto’s!
achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.