Trouwen bij Swijnenburg | meet & celebrate

Trouwen bij SWIJNENBURG | meet & celebrate betekent trouwen op een fantastische locatie en zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Binnen of buiten. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting, of met een uitbundige borrel, diner en feestavond voor al jullie vrienden. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur.

Jullie speciale wensen omzetten in een ideale trouwdag die perfect bij jullie past: dat is onze uitdaging. Wij worden er elke keer weer ontzettend trots en gelukkig van als ons dat is gelukt. Verwacht bij SWIJNENBURG | meet & celebrate een voorbereidingstraject waarin wij precies de juiste vragen stellen en een bruiloft waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen.

Onze locaties

Onze trouwlocaties zijn gevestigd in het zuiden van de provincie Utrecht, op Buitenplaats Amerongen te Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen. Op beide locaties vind je prachtige oude gebouwen met een modern designinterieur, omringd door weelderige tuinen en heerlijke terrassen. Worden jullie gasten verwelkomd met fakkels langs de lange oprijlaan van het landgoed, of met een heel landhuis voor jullie alleen? Of houden jullie het liever intiem tijdens een kleine ceremonie in de Oranjerie, waar de zon ’s middags prachtig door de hoge ramen naar binnen schijnt? Op al onze locaties is sfeer gegarandeerd, verzorgen wij alle details op de achtergrond en serveren wij de heerlijkste hapjes en drankjes.

Jullie wensen, ons advies

Hebben jullie eigenlijk nog helemaal geen idee hoe jullie de dag in willen delen en wat er allemaal gebeuren moet? Geen probleem! Wij geven graag advies over de perfecte invulling van jullie dag, vertellen jullie zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied én laten jullie met alle liefde alle verschillende ruimtes zien.

Arrangementen

Speciaal voor wie niet kan kiezen, voor wie in een rustige periode wil trouwen, voor wie een kleiner budget aantrekkelijker vindt, of speciaal voor degene die niet kan wachten tot het zover is, maar niet wil nadenken over menu, decoratie, dagindeling en andere zaken, hebben wij een paar prachtige arrangementen samengesteld. Hebben jullie bijvoorbeeld al eens gedacht aan een winter wedding? Dat kan op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal. Welk arrangement spreekt jullie aan? Laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden!

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken!

achtergrond
schets

Zullen wij jullie bellen?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.